L’handbo és un esport de conjunt que es practica amb les mans entre dos equips. L’objectiu és introduir la pilota a la porteria contraria i evitar que l’introdueixin a la porteria del teu equip. Per aconseguir-ho s’utilitzen passades i, en general, jugades, que acabin amb un llançament.

Equips

Danish League Association

La Håndboldligaen, anomenada 888ligaen a causa d’un contracte de patrocini, és la lliga d’handbol professional que es disputa a Dinamarca. Aquesta Lliga va ser fundada el 1936, sent el primer campió l’IF Vidar.

Danish League Association

La Ligue Nationale

La LNH, es la liga de balonmano profesional que se disputa en Francia.​ Los dos últimos equipos de la liga descienden a la Pro D2, la segunda división del balonmano en Francia. Esta Liga fue fundada en 1952, para llenar el vacío que había en el balonmano de aquel país, siendo el primer campeón el Villemomble Sport.

La Ligue Nationale

Toyota Handball-Bundesliga

La Handball Bundesliga és la principal lliga professional d’handbol d’Alemanya. Des de 2012 és patrocinada per Deutsche KreditBank AG denominant-se des de llavors com a DKB HBL. La seu de la lliga és a Colònia.

Toyota Handball-Bundesliga

ASOBAL

La Lliga Asobal, coneguda per motius de patrocini com a Lliga Sacyr Asobal, és la màxima categoria masculina d’handbol, que alhora és la competició entre clubs d’handbol més important d’Espanya.

ASOBAL