El futbol és un esport d’equip jugat entre dos equips d’onze jugadors amb una pilota esfèrica. El juguen més de 250 milions de persones a més de 200 països, cosa que en fa l’esport més popular del món. Es juga en un camp rectangular de gespa natural o artificial, amb una porteria a cada un dels costats del camp. L’objectiu del joc és introduir la pilota a dins de la porteria contrària (marcar un gol) més cops que el rival, impulsant-la amb el peu o qualsevol altra part del cos excepte les mans i braços. Un dels onze jugadors de cada equip, que rep el nom de porter, és l’únic que té permès tocar la pilota amb les mans, però només dins de l’àrea de penal.

Equips

Valencia CF

El Valencià Club de Futbol és una societat anònima esportiva amb seu a la ciutat de València, Espanya. El club de futbol va ser fundat el 18 de març de 1919.

Valencia CF

Liverpool

El Liverpool Football Club és un club de futbol professional amb seu a Liverpool, Anglaterra, que disputa la Premier League, màxima competició futbolística a aquest país.

Liverpool

Manchester United

El Manchester United Football Club és un club de futbol de la ciutat de Mànchester Regne Unit que competeix a la Premier League i disputa els seus partits com a local a l’estadi Old Trafford. Va ser fundat el 5 de març de 1878 sota el nom de Newton Heath LYR Football Club i es va incorporar a la First Division el 1892.

Manchester United

Real Madrid Club

El Real Madrid Club de Futbol, ​​més conegut simplement com a Real Madrid, és una entitat poliesportiva amb seu a Madrid, Espanya.

Real Madrid Club