L’esgrima és un esport de combat en el qual s’enfronten dos contrincants que han d’intentar tocar-se amb una arma blanca, en funció de la qual es diferencien tres modalitats: sabre, espasa i floret. Els contrincants reben el nom de “tiradors”. Quan un tirador és “tocat” per l’arma (en francès “touché”), el contrari rep un punt.

Tiradors/es

Aladár Gerevich

Aladár Gerevich va ser un esportista hongarès que va competir en esgrima, especialista en les modalitats de floret i sabre. Va participar en sis Jocs Olímpics d’Estiu entre els anys 1932 i 1960, obtenint en total deu medalles: set d’or, una de plata i dues de bronze.

Aladár Gerevich

Edoardo Mangiarotti

Edoardo Mangiarotti va ser un esportista italià que va competir en esgrima, especialista en les modalitats de floret i espasa. Va participar en cinc Jocs Olímpics d’Estiu entre els anys 1936 i 1960, obtenint en total tretze medalles: sis d’or, cinc de plata i dos de bronze.

Edoardo Mangiarotti

Pál Ádám

Pál Ádám Kovács va ser un esportista hongarès que va competir en esgrima, especialista en la modalitat de sabre. Va participar en cinc Jocs Olímpics d’Estiu entre els anys 1936 i 1960, obtenint en total set medalles, sis d’or i una de bronze.

Pál Ádám Kovács

Rudolf Kárpáti

Rudolf Kárpáti va ser un esportista hongarès que va competir en esgrima, especialista en la modalitat de sabre. Va participar en quatre Jocs Olímpics d’Estiu entre els anys 1948 i 1960, obtenint en total sis medalles d’or: una a Londres 1948, una a Hèlsinki 1952, dues a Melbourne 1956 i dues a Roma 1960.

Rudolf Kárpáti